Handgjorda betongföremål

I juni 2009 göt jag mitt första rabarberblad. Jag hittade några tandborstmuggar nere på ICA och gjorde ljusstakar av dem. Sedan dess har inspirationen flödat och jag har tappat räkningen på hur mycket betong jag har skapat. Jag finner nya former hela tiden och nya idéer dyker ständigt upp i huvudet på mig. Med betong finns det inga gränser. Det är bara kreativitet, skaparglädje och en hel hög av tålamod som behövs. Varje enskilt föremål är unikt eftersom det är handgjort. Jag letar ständigt efter nya dekorationer för att pryda mina föremål.

De flesta föremålen är armerade och tål därför att stå ute även över vintern.

Just nu håller jag inte på med så mycket betong. Efterfrågan har minskat och likaså min skaparglädje. Dels tror jag att det inte är lika " inne" längre och dels tror jag att folk har börjat göra sina egna saker. I stället lägger jag mer tid på mina kort och det skänker mig mer glädje.
Jag har en hel del saker som står i källaren och väntar på att bli bortbjudna i present eller på att bli sålda. Är ni intresserade av något är det bara att höra av sig.

Välkommen till sidorna om mina handgjorda betongföremål.Ljusstakar     Blomkrukor     Fågelbad     Trampstenar     Fat     Diverse     Jul     Tavlor
 

 

Webbdesign Anna Almbladh 2009