Handgjorda kort

Hösten 2008 började jag göra mina egna handgjorda kort. Min svägerska hade gjort det under en längre tid och jag blev alltid så fascinerad av hennes fina alster. När julen började närma sig hade jag knåpat i hop femtio stycken julkort som jag sedan skickade till nära och kära. Intresset har sedan dess fortsatt och nu jag gör kort till födelsedagar, dop, andra högtider mm.

Materialen och storlekarna varierar, men jag använder mig endast av tjock kartong av god kvalitet som grundmaterial. Våren 2010 skaffade jag en stansmaskin, Epic Six, och den har använts väldigt flitigt. Med den finns det inga begränsningar på hur mycket jag kan skapa. För att utvecklas ytterligare började jag även att använda mig av stämplar under 2011 och det har skänkt mig mycket variation och glädje . För det mesta använder jag mig av digitala stämplar, vilket innebär att man beställer dem via nätet och får dem sedan skickade till sin mailadress som jpeg-fil. Sedan sparar man bara dem på datorn och kan sedan använda dem hur många gånger som helst. Fördelen är att man slipper kladda med stämpelfärg och man kan även ändra formatet på motiven till vilken storlek som passar. Länkar till några av dessa butiker hittar du här.

Varje kort är unikt, och det är sällan jag gör flera av varje. Jag har flera mappar med olika mönstrade papper, men oftast bara ett av varje sort. Jag tar emot beställningar och har ni egna önskemål om hur kortet ska se ut, försöker jag göra det så likt som möjligt. Vill du beställa ett kort som ser ut som ett av dem som ligger på hemsidan går det bra, men oftast skiljer sig utseendet lite eftersom jag bara har begränsat material av varje papper. Stämplarna kan jag dock alltid erbjuda de samma. Priserna på korten hittar ni nedan.

Skicka ett mail till almbladh@gmail.com så ska jag hjälpa dig. Observera att jag måste ha ett par veckor på mig för att färdigställa beställningen. Gäller det enstaka kort, kan jag göra undantag.

Korten finns i fyra olika storlekar:

10 x 10 cm och kostar 35 kronor stycket eller 10 stycken för 320 kronor.

13,5 x 13,5 cm och kostar 35 kronor stycket eller 10 stycken för 320 kronor.

15 x 10,5 cm och kostar 35 kronor stycket eller 10 stycken för 320 kronor.

3 stycken små kort med natursnöre att fästa exempelvis på presenten eller blomsterbuketten kostar 45 kronor.
 

Välkommen till sidorna om  mina handgjorda kort.

     

 

Diverse     Kärlek     Födelsedag     Jul     Påsk      Dop och baby     Övriga högtider

     Gratulationskort till paket


 

Webbdesign Anna Almbladh 2009